Besök vårt dotterbolag
Städspecialisten - 1
Slipning av industrigolv

- Ett välslipat företag

Städspecialisten har investerat i golvslipmaskiner som är framtagna av Husqvarna Professional Floor Systemsför att slipa betong- och stengolv. Vi slipar allt från mindre utrymmen till stora områden på tusentals kvadratmeter. Självklart slipar vi även trägolv.

Husqvarna Superfloor™ – ett perfekt golv för hundar
När Johan Rosengren och hans sambo Annalena Almgren, som driver Epic Greyhounds, skulle bygga nytt hus så anlitade de Städspecialisten för att slipa ett Husqvarna Superfloor.

Information till våra kunder med anledning av Covid-19

Vi på Städspecialisten AB har ett i grunden hygieniskt städsystem där samtliga moppar och microfiberdukar som används tvättas och kemikalieprepareras mellan varje städtillfälle. Dukar som används i kök och toaletter används endast en gång innan de byts ut.  För att höja hygiennivån ytterligare har vi fr.o.m. 2020-03-17 preparerat dukar och moppar med Chick som är ett allrengöringsmedel med desinficerande effekt avsedd för rengöring och desinficering av alla ytor där extra höga krav på hygien ställs. Chick har förutom rengörande effekt dessutom en desinficerande effekt. Chick håller bakteriefloran i styr, även mellan tidpunkterna för användningen.”